Portal      

  Inloggen
  Welkom op de DIS Portal

   

  U bevindt zich op de DIS Portal, de beveiligde site voor zorgaanbieders. U kunt hier specifieke informatie van uw eigen organisatie bekijken.

  Ook kunt u hier de informatie met betrekking tot de Privacy- en VerzendModule vinden en uw validatieresultaten inzien. Daarvoor moet u inloggen met de DIS gebruikersnaam en het wachtwoord dat u van de NZa heeft ontvangen. Pas na inloggen worden alle menu's van de DIS Portal zichtbaar.

  Voor alle overige informatie verwijzen wij u naar onze openbare websites https://werkenmetdbcs.nza.nl en www.nza.nl.

  Hierop vindt u informatie over de producten, de dienstverlening en de organisatie van de NZa en het DIS. Via deze sites kunt u ook het laatste nieuws lezen, antwoorden op veelgestelde vragen vinden en ondersteunende documentatie en factsheets downloaden.

  Oplossing voor foutmelding

  Een aantal zorgaanbieders krijgt momenteel bij het aanleveren aan het DIS de volgende foutmelding: ‘Er is een technisch probleem opgetreden bij de communicatie met de aanleverplanning.’ Dit probleem wordt veroorzaakt door het vernieuwde SSL certificaat op www.disportal.nl. Updaten van Java naar versie 8 (update 91)of hoger kan ervoor zorgen dat u de foutmelding niet meer krijgt. Omdat dit echter niet voor iedereen mogelijk is of tot andere problemen leidt, hebben wij besloten om een ander soortgelijk certificaat te installeren. Naar verwachting zal dit certificaat ervoor zorgen dat voor veel zorgaanbieders het probleem verholpen is.

  Indien u vanaf donderdag 22 maart toch nog dezelfde foutmelding krijgt, dan kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.